1. Tijdens de registratie krijg ik de melding ‘Ongeldige registratiecode’.

Wellicht heeft u ergens een fout karakter ingegeven. De registratiecodes bestaan uitsluitend uit letters (geen cijfers) en koppeltekens. Gebruikers vergissen zich vaak tussen hoofd- en kleine letters. Letters die vaak door elkaar gehaald worden, zijn: K/k, I/i, L/l, B/b, F/f, A/a, M/m, X/x, O/o.

2. Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent, ga dan naar de inlogpagina, vul bij ‘Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?’ het e-mailadres in waarmee u zich hebt geregistreerd en klik dan op de knop ‘Inloggegevens opvragen’. U ontvangt dan op het vermelde e-mailadres een bericht met een link om uw wachtwoord te resetten. Deze link blijft 24 uur geldig.

3. Ik krijg bij het opvragen van mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord de volgende melding: ‘E-mailadres … niet gevonden.’

Wellicht heeft u bij de registratie een ander e-mailadres gebruikt (school vs. privé) of stond er toen een foutje in uw e-mailadres.
    Bovendien worden bij de start van een nieuw schooljaar alle accounts gearchiveerd. In dat geval moet u hoe dan ook een nieuwe gebruikersaccount aanmaken.

4. Ik kocht vorig jaar in het 2de semester een code, maar kan mij nu niet meer aanmelden.

Accounts zijn slechts geldig gedurende een academiejaar. Ook als u zich pas registreert in de loop van het academiejaar, loopt de licentie af op 15 september. U hebt dus een nieuwe code nodig.