GEEN aanhalingstekens

– open Internet Explorer en …
– het scherm Manage Add-ons (Invoegtoepassingen beheren) verschijnt;
– druk op Enter en …
– Gebruik de Enter-toets (de Return-toets op de Macintosh)
– in de Profiel-tab …
– kies in de Tools-menu (Extra) voor ‘Internet Options…’ (Opties).
– klik op ‘Inschrijven’ (Join) … (geen aanhalingstekens bij de vertaling!)

Enkelvoudige aanhalingstekens: ‘ (gebruik gewone apostrof)

– klik op ‘Aanmelden’ …
– klik op de link ‘Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?’ …
– kies in de Tools-menu (Extra) voor ‘Internet Options…’ (Opties).
– kies daarna ‘Edit’ > ‘Preferences’ > ‘QuickTime Preferences’;
– klik op ‘Inschrijven’ (Join) … (geen aanhalingstekens bij de vertaling!)

Dubbbele aanhalingstekens: ” (gebruik entity quot)

– tik “demo” en …
– tik “C:Program FilesWindows Media Playermplayer2.exe”
(aanhalingstekens inbegrepen) en klik op ‘OK’.

Mooie dubbele aanhalingstekens: “ … ” (gebruik entities #8220 en #8221)

– u krijgt de volgende boodschap: “Please wait while the exercise is loading…” (Even geduld a.u.b. tot de oefening geladen is…)
– u hebt een “pop-up stopper” geïnstalleerd …
– kies een “enabled” add-on (“ingeschakelde” invoegtoepassing) …

Cursief

– de gratis tool Lavasoft Ad-aware, die …